PALVELUT

Haluamme antaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisen rentoutumismahdollisuuden.
Kauneushuoneemme rauhallisessa ja ylellisessä tunnelmassa pääset nauttimaan laadukkaista tuotteista ja rentouttavasta hetkestä kanssamme. 
Sinulle parasta palvelua sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla.

LONDON LASH PRO

London Lash Professional on yksi johtavista ripsi alan yrityksistä, ja se tunnetaan siitä, että se on asettanut etusijan koulutustasolle. Vuosien mittaan ansainneet vertaansa vailla olevan mainetta järjestämällä ja osallistumalla sekä kansallisiin että kansainvälisiin kilpailuihin. London Lash tarjoaa ryhmäkohtaisia kursseja että henkilökohtaisia kursseja sekä korkealaatuisia tuotteita.

LOVENESS

Hollanttilainen LoveNess Brändi luo laadukkaita EU sertifioituja turvallisia käsien ja kynsien ammattituotteita. Innovatiivisia, värikkäitä, trendikkäitä ja kauniisti loppuun hiottuja ammattilaistuotteita, joita on helppo käyttää niin kynsimuotoilijan kuin kosmetologinkin työssä.
LoveNess kynsibrändi on voittanut 6 Readers Choice palkintoa 2017 Benelux maissa.

PHIBORWS MICROBLADING

Suurin ja maailman tunnetuin Phibrows Microblading Academy on akatemia, jossa koulutetaan alan parhaimmaksi tekijäksi. 

PhiAcademyn perustaja ja PhiBrows-tekniikan kehittäjä Branko Babic oli ensimmäinen, joka käytti ”Kultaista suhdetta” tällä alalla. Sekoittaen ikivanhoja tietoja nykyajan kehittyneeseen teknologiaan, olemme saaneet täydellisiä tuloksia.

PhiBrows Microblading on kulmamuotoilua karvatekniikalla, joka tehdään käsityönä kynällä, jossa on pienissä rivissä olevia steriloituja neuloja. Microblading -toimenpiteen aikana laitetaan pigmenttiä ihon pintakerrokseen eli epidermikseen. Microblading ei ole pysyvä pigmentointi, sillä se tehdään ihon pinnalle, jolloin väri haalistuu ihon uusiutumisen ja aineenvaihdunnan myötä. Microblading kestää iholla noin 10-12 kk.
Microbladingilla voidaan täydentää kulmakarvoissa olevia aukkoja, korjata väriä, muotoa, symmetriaa tai jos on menettänyt sairautensa takia kulmakarvoja. Microblading sopii siis lähes kaikille. Konsultaatiossa tutkitaan tarkemmin erikseen jokaisen asiakkaan sopivuus toimenpiteeseen.

SR SIGNATURE

Signature medical skincare range has been specifically developed to maintain good skin health on a daily basis… Hydration starts here & beauty is really only skin deep, trust us.
Our range fights the first signs of ageing by targeting each layer of the skin to thoroughly hydrate the whole face, using active ingredients. Our products will really get to know & understand your skin.
An affordable, clinically proven, integrated mix of products that work to achieve brighter & healthier skin is finally here & whilst life moves fast, beauty should stand still.

LAPINNIEMEN HELMI SOKERI

Lapinniemen Helmi on uudenlainen luonnollinen vartalosokeri, joka on kehitetty siksi, että ammattilainen voisi pysyä alalla pidempään. Tämän vuoksi tuotteissa ei ole lainkaan hajusteita, sitruunaa tai yleisimpiä allergisoivia ainesosia. Toinen kehitystyön kulmakivi on ollut se, että sokeroinnin tekeminen olisi mahdollisimman tuottavaa ja rasittaisi sokeroinnin tekijää sekä asiakkaan ihoa mahdollisimman vähän.
Lapinniemen Helmi on luonnollinen vegaani vartalosokeri, joka on valmistettu herkälle suomalaiselle iholle.

PRONAILS FOOT CARE

Belgialainen ProNails Foot Care -tuotevalikoima on kliinisesti kehitetty pelastamaan jalkasi ja antamaan ansaitseman hoitosuunnitelman.
ProNails Foot Care -tuotteet ovat ihanteellinen ratkaisu antamaan tehokkaat ja turvalliset pedikyyrit koulutettuilla salongeilla.

PRONAILS HAND CARE

Belgialainen ProNails Hand Care -tuoteperhe on täynnä älykkäitä ainesosia, jotka antavat suojaa ihon ikääntymistä vastaan.

ProNails käsituotteet torjuvat ikääntymisen vaikutuksia ihoon ja suojaavat sitä haitallisilta vaikutuksilta.
Kaikki käsienhoitotuotteet tarjoavat myös intensiivistä, pitkäaikaista nesteytystä ja ravintoa, jotta iho pysyy tukevana ja joustavana. 

Seuraa

Yhteystiedot

Osoite

+34 681675280 Espanja | +358 417165764 Suomi

Calle Santa Alodia,

Flamenca Beach Comercial Centre Local 126

Orihuela Costa Alicante Spain 03189


Suvantokatu 7-9, Tampere Finland 33100

©2016 BY MAI BEAUTY.